Sportief Tilburg is sinds jaar en dag specialist in wintersport in de breedste zin van het woord. Naast een uitgebreide collectie ski’s en snowboards, vind je in onze winkel ook bijpassende skibrillenskikleding en alle andere skibenodigdheden.

Skiverhuur Tilburg

Onze skiwinkel gaat verder dan alleen het verkopen van ski’s en snowboards. Bij Sportief Tilburg kun je ook terecht voor het huren van ski’s. Kom gerust langs, zodat we voor jou de perfecte wintersportuitrusting kunnen samenstellen. Onze wintersportadviseurs in Tilburg helpen je graag verder, zodat jij de beste ski’s huurt voor de pistes die jij gaat bedwingen.

Wintersport testreizen

De laatste jaren biedt Sportief Tilburg in het winterseizoen verschillende ski- en snowboard testreizen aan. Ook organiseren we verschillende testavonden. Deze reizen en avonden zijn bedoeld voor degenen die niet kunnen wachten om de sneeuw weer eens op te zoeken. Zo kun je de laatste materialen op wintersportgebied uittesten. Meer informatie over de geldende tarieven voor komend winterseizoen vindt je in onze online-shop.

Online skiwinkel

Alle skikleding, skibenodigdheden en ski’s en snowboards zijn verkrijgbaar in onze online skiwinkel. Je kunt gemakkelijk alles bestellen wat je nodig hebt. Enkele bekende ski- en snowboardmerken die wij in onze skiwinkel aanbieden zijn:

Erkend wintersportspecialist

Sportief Tilburg maakt onderdeel uit van de ‘Erkende wintersport specialisten’. Dit betekent naast een deskundig en eerlijk advies, dat wij ons personeel jaarlijks diverse clinics en (bij)scholing bieden.

Schadespecialist en taxateur

Naast onze skiwinkel, helpen wij ook met het onderhoud en schadeherstel van de ski’s en snowboards. We zijn erkend taxateur en werken samen met diverse verzekeraars.

Ski- en snowboardonderhoud

Ook voor het onderhoud van je ski’s en snowboard kun je bij ons terecht. In onze eigen werkplaats bereiden wij je ski’s en snowboard weer helemaal voor op het aankomende wintersportseizoen.