Snowboarden

De vetste en leukste snowboarden voor een goede ervaring.

Filter

Prijs van - tot: €149.95 - €660.00Resultaat 1–48 van de 67 resultaten wordt getoond

Snowboards 

Sportief Tilburg is een specialist op het gebied van wintersport. Bent u snowboarder en op zoek naar een nieuw snowboard of snowboardbenodigdheden om een optimale wintersportervaring te beleven, kom dan langs in onze wintersportwinkel of shop online. U kunt bij ons terecht voor uw volledige uitrusting: snowboardsbindingen en snowboardschoenen. Hieronder staat iedere categorie verder toegelicht.

Snowboards

Van freestyle tot back country, en van piste rijden tot jibben, voor elk type snowboarder heeft Sportief het juiste board. In de loop der jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden binnen snowboards. We vinden het belangrijk om deze nieuwe en veelzijdige technieken goed te vertegenwoordigen in de winkel, waardoor we veel snowboardmerken voor u aan het assortiment toegevoegd hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor snowboardmerken als Arbor, Bataleon, Burton, Flow, Lib Tech en Salomon.

Snowboard merken

Bij het merk Burton zie je de veelzijdigheid van snowboards goed terugkomen. Burton werkt met verschillende technieken om zo een grotere doelgroep te bereiken. Deze technieken zijn Camber, Flying V, S-rocker en de Flat base boards. Het merk Bataleon werkt met een Triple base waardoor je nog makkelijker draait. Arbor werkt op haar beurt met verschillende soorten hout om te variëren in de stijfheid van het board. Daarnaast zijn alle boards van Arbor rocker boards met een Grip Tech technologie. Hierdoor draait het snowboard makkelijker en behoudt het grip op de piste. Op het moment is het merk Lib Tech met Magne-Traction ook populair binnen ons assortiment. Deze heeft alle voordelen van een rocker en ondervindt geen extra nadelen door de Magne-Traction techniek. Tegenwoordig worden er ook veel andere materialen gebruikt in snowboards. Een voorbeeld is het merk Flow dat gebruikmaakt van onder andere Kush control voor extra demping.
Kom langs in onze winkel als u een deskundig en persoonlijk advies wilt om voor u het juiste snowboard te vinden, zodat u optimaal kunt genieten in de sneeuw.