Funsporten

Veel verschillende artikelen voor fun sporten.

Toont alle 48 resultaten

Funsporten

Sporten doe je niet alleen om gezond te worden en blijven, maar ook voor je plezier. Er zijn verschillende funsporten die je kunt doen om het sporten echt leuk te maken. Funsporten zijn ontstaan voor de lol  en hebben dus vooral plezier als doel. Dat je er tegelijkertijd ook nog een gezond mee bezig bent, is gewoon mooi meegenomen.

Skaten

Skaten is één van de bekendste funsporten. Met inline skates kun je razendsnel lange afstanden afleggen. Bij Sportief Tilburg hebben we alles voor deze funsport in huis. Of het nu gaat om nieuwe skates of juist de bescherming hiervoor; bij ons vind je het allemaal.

Duiken en zwemmen

Zwemmen is een sport die veel voor het plezier wordt beoefend, al zit hier soms ook een wedstrijdelement aan. Wil je liever gewoon onder water genieten? Dan is duiken de ideale funsport voor jou. Ook voor duikers hebben we verschillende artikelen in het assortiment, van een simpele zwembril tot complete duikmaskers.

Kiten

Kiten is een sport die steeds meer aan populariteit wint. Ook voor deze funsport hebben wij veel artikelen in het assortiment. Zo hebben we de kitesurfs van Peter Lynn op voorraad, die ideaal zijn om met kitesurfen te starten.

Overige funsporten

Ook voor overige funsporten en leuke outdoor artikelen kun je in onze winkel terecht. Kom gerust eens langs of bekijk het volledige assortiment in onze webshop.