Lowe Alpine – Manaslu black 65:80 – trekking rugzak

Artikelnummer: 5800 Categorie:

279.90

De Lowe Alpine Manaslu is een super fijne multi-use backpack en daarmee ideaal om in huis te hebben voor je volgende rondreis, trektocht of festival! Dankzij het VT PLUS™ draagsysteem draagt deze backpack zich bijzonder prettig met bepakkingen tot 20kg!
Indeling
De Manaslu is prettig in te delen dankzij de frontloader opening van het hoofdvak. Een apart ondervak met rits is van het hoofdvak te scheiden met een interne divider. Hierdoor kan je het ondervak voor natte en vuile spullen gebruiken of kies je ervoor om de tas uit één groot vak te laten bestaan. De klep is in hoogte te verstellen om zo tot 15 liter extra inhoud te creëren. Dit heeft tot voordeel dat de backpack voor meerdere doelen te gebruiken is. In deze klep zit een veiligheidsvak aan de binnenkant en een ritsvak aan de buitenkant. Ook de heupband beschikt over twee kleine ritsvakjes en drinkflessen berg je op in de ruime mesh gaasvakken aan de zijkant. Aan de voorkant bevindt zich nog een open stretchvak om bijv. een jas of snel toegankelijke spullen in op te bergen.
Draagsysteem
De Manaslu backpack beschikt over het VT PLUS™ draagsysteem. Hierdoor heeft de tas een bijzonder hoog draagcomfort bij bepakkingen tot 20 kg. De ruglengte is eenvoudig te verstellen doordat de schouderbanden met een Velcro los te halen zijn, ideaal als je de tas een keer uitleent! Dankzij de ergonomisch gevormde heup- en schouderbanden valt de tas als het ware om je heen en wordt het gewicht goed naar de heupband geleid. De heupband is met de forward pull zeer strak te treken en in combinatie met de externe compressiebanden zorg je ervoor dat je goed in balans kunt lopen. Deze backpack is daarmee uiterst geschikt voor LAW’s, huttentochten en actieve rondreizen.

  • Voor 15.00 besteld, morgen in huis
  • Altijd het beste outdoor advies
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Dit product is ook in onze winkel in Tilburg te bekijken

INFORMATIE