Jones Snowboard – Frontier – 19-20

Artikelnummer: 4670 Categorie:

479.95

Voorheen de Jones Explorer genoemd, de Jones Frontier is een directioneel freeride-bord dat is ontworpen als het perfecte dagelijkse snowboard voor de speelse all-mountain snowboarder.
Met een zwevende, freeride Tip gecombineerd met een freestyle-Tail, is de Frontier ideaal voor poederdagen, parkdagen en elke dag daartussenin als er maa sneeuw ligt:) De directionele vorm van de Frontier, het Directional Rocker-profiel en de Traction Tech 2.0-randen zorgen gezamelijk voor zelfverzekerde stabiliteit bij het rijden door technisch terrein of ruwe sneeuw, terwijl de lepelvormige neus + staartranden op de 3D Contour Base 1.0 de randvergrendeling verminderen en het gemakkelijk maken om te keren op krap terrein. De Frontier biedt hoge prestaties zonder te beknibbelen op materialen, omdat het is gebouwd met een gesinterde 7000-basis, een bovenlaag van Eco-kunstof en een nieuwe FSC Classic Core die speciaal tussen de voeten is geprofileerd voor extra pop.
Directional rocker
Het snowboard heeft een hybride rocker/camber flex met een beetje meer rocker in de tip dan in de tail van het board. Verder heeft het board camber tussen de bindingen. De gerockerde tip geeft de neus extra float en handelbaarheid in poedersneeuw. De camber zorgt voor grip en een goede response. Met de lichte rocker in de tail wordt de stabiliteit van een traditioneel camberboard behouden maar, maakt het board ook levendig in de poeder en makkelijk switch te rijden of te landen na een sprong.
Blunt Nose
Dit is een iets bredere Tip op het contact punt die ervoor zorgt dat je over de sneeuw drijft (veel floating) Deze constructie zorgt voor de float van een langer board zonder de manoeuvreerbaarheid nadelig te beinvloeden!

  • Voor 15.00 besteld, morgen in huis
  • Altijd het beste outdoor advies
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Dit product is ook in onze winkel in Tilburg te bekijken

INFORMATIE