Highlander gasbrander Fastboil MKIII 1.1 Liter – Blauw

Artikelnummer: 5928 Categorie:

105.00

Deze geupgrade versie van de MKII is een compacte brander met een perfecte kookpot van 1,1 liter. De Highlander snelkoker gasbrander Fastboil MKIII 1.1 L heeft met zijn 1,1 liter een perfecte maat om alles in te kunnen maken. De nieuwe pot is zo geredesigned dat alles in het hoofdcompartiment past zonder teveel beweging en geratel. Er is een mogelijkheid een Highlander 100g cartridge in op te bergen (niet meegeleverd). Het TPE deksel sluit het geheel goed af.
Onderstaand de kenmerken van de Fastboil MKIII:
Piëzo-ontsteking
Stabilisatiesteunen voor oneffen oppervlakken
Drankdeksel met ontluchtingsgaten en zeef
Warmtezender voor verhoogde efficiëntie
Geanodiseerd aluminium
Lichtgewicht constructie van voedingskwaliteit
Capaciteit: 1,1 liter
570 gram
18,5 x 12 x 12 cm
Inclusief potstandaard, draagtas en body sleeve
Leverbaar in blauw en olijf groen
Er wordt een stabilisator meegeleverd zodat je in alle terreinen waar je komt de pot stabiel kan vastzetten. Want wat is vervelender dat je op je eten zit te wachten en de pot valt om. De gasbrander is uitgerust met een piezo ontsteking waardoor een aansteker of lucifer niet nodig is.
Het deksel kan ook worden gebruikt als vergiet of om direct bijvoorbeeld de soep uit te drinken. In het deksel zitten gaatjes zodat hij niet vacuüm wordt gezogen. De heat transmitter zorgt voor een verhoogd warmterendement. De vlinder design handgrepen zijn voorzien van siliconen.
De warm of cool houder wordt meegeleverd met de Highlander gasbrander (Camo). Daarnaast wordt een draagzak meegeleverd. Een zeer compacte lichtgewicht duurzame brander voor elke trektocht.

  • Voor 15.00 besteld, morgen in huis
  • Altijd het beste outdoor advies
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Dit product is ook in onze winkel in Tilburg te bekijken

INFORMATIE