Burton \ Cartel X black – snowboard binding

Artikelnummer: 7008 Categorie:

370.00

De Burton Cartel X maakt gebruik van Burton's Single Component Flex-basisplaat gemaakt van 45% kort glas/nylon composiet dat een vergelijkbaar prestatieniveau geeft als een carbon composiet basisplaat, maar zonder daarbij je portemonnee te breken;)
De highback Heel Hammock is gemaakt van versterkt rubberachtig materiaal dat de hiel van de laars omhult en biedt volledige vering voor een bliksemsnelle respons, DialFLAD-systeem heeft een draaiknop om de voorwaartse hellingshoek van de hi-back aan te passen, deze hi-back-technologie elimineert hardware en gewicht, waardoor u uw voorwaartse leun en hi-back rotatie onafhankelijk kunt aanpassen. De Cartel X maakt gebruik van Burton's Hammockstrap 2.0 enkelband en Supergrip 2.0 teenband, met een steekloos ontwerp dat knelpunten voorkomt en waardoor Burton de riem kan voorvormen zodat deze overeenkomt met de contouren van een laars. De nylon rug die erin is ingebouwd, behoudt de boardreactie door een directere verbinding te geven.
Smooth Glide-gespen zijn gemakkelijk vast te zetten en zijn voorzien van aluminium hendels en een stalen basis voor stevigheid met een polycarbonaat loop voor een
langere levensduur van de rateltong. vermoeidheid, ongeacht uw houding, en is bestand tegen de koudste omstandigheden, impact na impact.
De Cartel X is echt Burton's allround prestatiebinding die overal op de berg perfect is.

  • Voor 15.00 besteld, morgen in huis
  • Altijd het beste outdoor advies
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Dit product is ook in onze winkel in Tilburg te bekijken

INFORMATIE